<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus digitaal – VOL

Let op: doordat deze cursus tijdelijk digitaal zal worden gegeven in drie online lessen, vragen we je je aan te melden via de klantenservice. Bel naar (050) 366 64 22 of mail naar klantenservice@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Cursusdata: 19 en 26 april en 3, 10 en 17 mei 2021

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • kraamzorg.

In deze coronaperiode bestaat de groep uit maximaal zeven zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 27e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Partners zijn van harte welkom tijdens les 3 4 en 5.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je  met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 140,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 100,-. Opgeven voor deze curus is helaas niet meer mogeljk.

Locatie

Verloskundig Centrum de Wieg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

19-04-2021
19:30 - 21:00

Categorieën