<Activiteiten

Voorlichting laatste termijn van de zwangerschap

In deze voorlichting gaan we het hebben over de Zwangerschap vanaf 20 weken. De ontwikkeling van de baby en de verandering in je zwangere lichaam, en tenslotte een aantal handige tips bij kwaaltjes.

Vaak ben je al met de zwangerschap bezig voordat je zwanger bent. Sommigen gaan naar de huisarts voor advies om te stoppen met anticonceptiemiddelen. Voor anderen is een zwangerschap een grote verrassing.

Iedereen heeft een eigen krachtige verhaal want een zwangerschap verandert niet alleen jou en jouw lichaam, maar ook je hele leven.

Ben je 20 weken zwanger, dan heb je al een eerste kwetsbare periode van de zwangerschap achter de rug, je bent nu aan de tweede helft van je zwangerschap begonnen. De meeste vrouwen voelen zich nu beter en energieker. Je baby groeit nu heel snel.

Tijdens deze voorlichting zie je hoe jij en je baby zich voortdurend aan elkaar aanpassen in een dynamisch evenwicht. Wij raden deze voorlichting van harte aan!

De voorlichting is gratis en vindt plaats aan de Queridolaan 5 in Groningen van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur en wordt verzorgd door een voorlichter van Remedica: https://remedica.nl/moeder-baby-kind

Je kunt je opgeven via onderstaand aanmeldingsformulier

Locatie

Kantoor Kraamzorg Het Groene Kruis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

05-04-2022
19:30 - 21:00

Categorieën