<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg in Sellingen bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Aan het begin van je zwangerschap kun je je verdiepen in kraamzorg. Een belangrijke vraag daarbij is: hoe vind je een kraamverzorgende waar je je goed bij voelt? Bij Kraamzorg Het Groene Kruis regelen we dat, zodat jullie een onbezorgde kraamtijd tegemoet gaan. Onze kraamzorgorganisatie is een begrip in de regio Sellingen voor alles op het gebied van je zwangerschap en kraamtijd: kraamzorg, borstvoedingsvoorlichtingen en andere cursussen.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis?

Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor Kraamzorg Het Groene Kruis. We zijn er best trots op dat Kraamzorg Het Groene Kruis met gemiddeld een 9,5 wordt beoordeeld op Zorgkaart Nederland. Wij doen graag voor jou en de rest van je gezin net dat beetje meer met als doel om jullie een onbezorgde kraamtijd te kunnen geven. Kies je voor onze kraamzorg in Sellingen dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

 • Eén vertrouwd gezicht gedurende de gehele kraamperiode
 • Intensieve samenwerking met verloskundigen en ziekenhuizen in de regio Sellingen
 • Uitgebreid voorlichting- en cursusaanbod
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum

Kraamzorg in Sellingen gemakkelijk aanvragen

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Sellingen? Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken wij het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Via ons online inschrijfformulier kun jij je direct inschrijven. Zodra je het formulier hebt ingevuld ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Als extra verrassing ontvang je daarbij ook een leuk welkomstcadeau! Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, iedereen kan dus bij ons terecht. Bij je aanmelding zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt met je zorgverzekeraar.

Welke kraamverzorgster past het beste bij mij?

Het is belangrijk dat de kraamverzorgende goed bij jou (en je gezin) past. Een prettige en persoonlijke relatie in de zorg vinden wij erg belangrijk. Om dat te realiseren gebruiken wij het programma Matchmaker Zorg: een programma dat de best mogelijke match tussen jou/jullie als aanstaande ouder(s) en onze kraamverzorgende realiseert.

Je geeft je voorkeuren wensen en behoeften aan, en op basis daarvan kiest de Matchmaker Zorg een kraamverzorgende die het beste bij jou past. Daarnaast streven wij naar één op één zorg: een vertrouwd gezicht gedurende de gehele kraamweek. Een
ervaren persoon die je voor, tijdens en na de bevalling bijstaat en op weg helpt. Wel zo fijn, toch?

Ben je benieuwd naar wat een van onze kraamverzorgsters voor jou kan doen? Neem dan direct contact met ons op.

Meer tips over je zwangerschap en je baby?

Op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen rond je zwangerschap? Meld je dan aan voor de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Luuc

  “Zaterdag 13 maart is Luuc geboren. Onze kraamweek begon met Annemarie. Wat hebben...”

  - Trotse ouders van Luuc

 • Lieke

  “Wij willen Kraamzorg Het Groene Kruis bedanken voor de goede zorgen. ‘S nachts bij...”

  - Trotse ouders van Lieke

 • Zerah

  “We hebben een geweldige week gehad. Esmee heeft op een hele luchtige en leuke...”

  - Trotse ouders van Zerah

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen