<Home

Vacature stagiair(e) afdeling Communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste derde of vierdejaars HBO-stagiair(e) voor onze afdeling Communicatie!

Wie zijn wij?
Wil jij stage lopen bij de meest toonaangevende kraamzorgorganisaties van Noord-Nederland? Bij onze organisaties werken zo’n 350 kraamverzorgenden. Zij verlenen kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en werken daarnaast nauw samen met verloskundigen, gynaecologen, ziekenhuizen, JGZ/GGD en gemeenten. De backoffice werkt zowel voor Kraamzorg Het Groene Kruis, Isis Kraamzorg en BabythuisZorg. We werken met meer dan 400 medewerkers samen om iedere dag weer de beste kraam- en BabythuisZorg aan te bieden.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op de afdeling Communicatie van de gezamenlijke en dynamische backoffice van drie organisaties: Kraamzorg Het Groene Kruis, Isis Kraamzorg en BabythuisZorg. De afdeling Communicatie bestaat uit 3 medewerkers: een communicatieadviseur, een communicatiemedewerker en een communicatieondersteuner. Tijdens je stage kan je proeven aan de diverse werkzaamheden van het communicatievak. Denk hierbij aan werkzaamheden voor de websites, vormgeving, social media, interne communicatie (nieuwsbrief), marketingwerkzaamheden etc.

Wat kan je verwachten?
Voor deze rol zoeken we iemand die het leuk vindt om deel te nemen aan een project gerelateerd aan ons bedrijfssysteem, AFAS. Je zult je vooral bezighouden met de vormgeving en teksten van een vitaliteitsdashboard (interne communicatie), waarbij je rekening houdt met het bewaken van de huisstijl en het logisch ontwerpen van het dashboard. Daarnaast draai jij je hand niet om voor het (her)schrijven van een pakkende tekst. We waarderen het ook als je innovatieve en creatieve oplossingen voor dit project aandraagt.

Naast het project loop je mee met de werkzaamheden op de afdeling Communicatie, neem je deel aan werkoverleggen en krijg je genoeg tijd voor je studieopdrachten.

Wie ben jij?
We zoeken een enthousiaste, creatieve stagiair(e) die zelfstandig maar ook goed samen kan werken. Daarnaast ben je leergierig, toon je initiatief en durf je eigen ideeën in te brengen. Verder volg je een HBO-opleiding richting Communicatie en kun je in februari 2024 starten.

Wat bieden wij?

 • Je ontvangt van ons een stagevergoeding conform CAO Kraamzorg (€503,10 per maand bruto op basis van 36 uur per week);
 • Een uitdagende en veelzijdige stage voor maximaal 32 uur per week;
 • Een ervaren begeleider die jou verder kan helpen in je ontwikkeling.

Spreekt deze vacature je aan? Dan vragen we je om zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief op te sturen via onderstaande knop ‘Solliciteer’. Voor vragen kun je contact opnemen met Paulien Schaftenaar (P&O Adviseur) via 050 – 366 64 22.

Solliciteer

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan