<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Vinkhuizen

Met kraamzorg in Vinkhuizen krijgen jij, je gezin en je kindje alle persoonlijke aandacht die jullie verdienen. Kraamzorg Het Groene Kruis is er de gehele kraamtijd voor jullie, zodat jullie na de kraamweek vol vertrouwen als gezin het avontuur aan kunnen gaan. Al jaren verzorgen we naar volle tevredenheid van jonge gezinnen kraamzorg in de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Dus we weten als geen ander waar jullie in deze mooie tijd behoefte aan hebben.

Vertrouwde kraamzorg tijdens de kraamweek

De kraamweek is een intieme en emotionele periode. We vinden het daarom belangrijk dat jullie in deze periode niets dan rust en stabiliteit ervaren. Daarom kun je bij Kraamzorg Het Groene Kruis rekenen op een kraamverzorgende die een luisterend oor biedt en haar kennis en ervaring met jullie deelt

Kraamzorg: wat houdt dat in?

Iedere kraamverzorgende heeft goede medische kennis. Zo kan zij de gezondheid van jou en je kindje nauwlettend in de gaten houden. Ook geeft ze voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Ze is er vanaf het eerste moment bij en zorgt ervoor dat jullie straks de pasgeborene zelfstandig kunnen verzorgen.

Kraamzorg Vinkhuizen

Goed voorbereid met de zwangerschapsmail

Wil je goed voorbereid zijn voor de kraamtijd? Meld je dan aan voor onze extra service: de Zwangerschapsmail Vanaf week 9 in je zwangerschap ontvang je wekelijkse mail met de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap. Ook kun je interessante cursussen en voorlichtingen in de regio Vinkhuizen volgen. Doe bijvoorbeeld oefeningen met houdingen en voor ontspanning en leer omgaan met de ongemakken tijdens de zwangerschap.

Voordelen onze kraamzorg in Vinkhuizen

Onze aanpak wordt goed gewaardeerd. Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg gemiddeld met een 9,5! We doen voor jou en je gezin graag een beetje meer, met als doel om jullie een onbezorgde kraamtijd te geven. Zo regelen we alle zaken met je zorgverzekering en kunnen we best eens helpen met een aantal huishoudelijke taken. Kies je voor onze kraamzorg in Vinkhuizen, dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

 • Intensieve samenwerking met verloskundigen en ziekenhuizen in de regio Vinkhuizen
 • Uitgebreid voorlichting- en cursusaanbod
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum

Aanmelden

Overtuigd van onze liefdevolle en deskundige kraamzorg? Meld je dan online aan voor onze kraamzorg en we nemen binnen een week contact met je op. Daarna plannen we de intake in en gaan we al jullie wensen doornemen!

 

 

Wat onze klanten zeggen

 • Saar

  “ Via deze weg willen wij opnieuw onze lieve kraamverzorgster Janneke bedanken. In 2020...”

  - Trotse ouders van Saar

 • Lynn

  “Op 4 januari is onze dochter Lynn thuis geboren. Janet, de kraamverzorgster, was erbij....”

  - Trotse ouders van Lynn

 • Jade

  “Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Anita bedanken! Onze dochter Jade is op...”

  - Trotse ouders van Jade

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen