<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg in Leek: gespecialiseerde kraamzorg

Kraamzorg Leek, natuurlijk bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis is de kraamzorgspecialist. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij een begrip in de regio op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoedingsvoorlichting en alles wat verder met jouw zwangerschap en baby te maken heeft.

Onze zorg is goed voor een rapportcijfer 9,5!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Leek en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van Kraamzorg Het Groene Kruis.

De dienstverlening van jouw kraamzorgspecialist in Leek zorgt er voor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie, biedt Kraamzorg Het Groene Kruis natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Moeder met baby: de beste kraamzorg in Leek

Kraamzorg Het Groene Kruis, meer dan kraamzorg…

Kraamzorg Het Groene Kruis nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Meer dan Kraamzorg: onze kraamzorg professionals geven naast kraamzorg ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Cursussen voor en tijdens je kraamtijd

Zoals gezegd willen we jou een onbezorgde en fijne kraamtijd geven. Maar ook zijn we er voor je tijdens je zwangerschap met diverse cursussen en voorlichtingen.

O-Wee! de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner!
De Zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling . Tijdens de zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling.

Wij zorgen ervoor dat jij en je partner goed begeleid worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen”, informeren wij je over borst- en kunstvoeding en staan we stil bij de bekkenbodemspieroefeningen. Ook kun je met andere cursisten praten en ervaringen uitwisselen over de zwangerschap en bevalling.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Inschrijven

Overtuigd van onze expertise en mogelijkheden? Schrijf je dan eenvoudig online in voor onze kraamzorg.

 

Ga voor een onbezorgde kraamtijd
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Evianne Odetthe

  “25 september is onze dochter Evianne Odetthe geboren, wat een stuk makkelijker verliep als...”

  - Trotse ouders van Evianne Odetthe

 • Djayden

  “Na een leuke thuisbevalling en een echte toffe kraamweek met Mariska.
  We gaan...”

  - Trotse ouders van Djayden

 • Sterre

  “Maandag 23-09-2019 is onze dochter Sterre geboren. Na 3 dagen in het ziekenhuis te...”

  - Trotse ouders van Sterre

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen