Spoed? Bevallingslijn 050-3666428
<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Drachten

Rapportcijfer 9,5 voor kraamzorg in Drachten

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg in Drachten en omstreken. Met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek heb je bij deze de juiste kraamzorgorganisatie in omgeving Drachten gevonden.

Ons kraamprofessionals verzorgen niet alleen jouw kraamzorg maar houden de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding.

Jouw zorg in vertrouwde handen van de kraamzorgspecialist

Onze dienstverlening richt zich er volledig op om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg het Groene Kruis uiteraard zorggarantie. Dat betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Cursussen voor en na je zwangerschap

O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner
Maar ook vóór de geboorte van jullie kindje kunnen we al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden we vele cursussen en voorlichtingen aan in en om Drachten om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. De zwangerschapscursus van Kraamzorg het Groene Kruis bijvoorbeeld.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen, ontspanning en wordt geoefend hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst– en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Ervaringen van anderen
Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Hieronder zie je een overzicht van onze overige cursussen en voorlichtingen:

Schrijf je direct in bij Kraamzorg het Groene Kruis!

Je kunt ons altijd even bellen of mailen als je meer wilt weten. Natuurlijk mag je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Beste en liefdevolle zorg voor jou en je gezin
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Ilse

  “Nadat we 9 dagen in het ziekenhuis moesten blijven was het heerlijk thuiskomen met...”

  - Trotse ouders van Ilse

 • Cela

  “We zagen kraamzorg eigenlijk niet zo zitten… Maar toen kwam Karina van Kraamzorg Het...”

  - Trotse ouders van Cela

 • Yentl

  “Wat hebben wij genoten van de eerste week van onze lieve kleine meid Yentl....”

  - Trotse ouders van Yentl

Ontdek onze cursussen

Bekijk alle cursussen