<Kraamzorg in jouw regio

Kraamzorg Drachten: gespecialiseerde kraamzorg

Rapportcijfer 9,5 voor kraamzorg Drachten

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg in Drachten en omstreken. Met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek heb je bij deze de juiste kraamzorgorganisatie in omgeving Drachten gevonden.

Ons kraamprofessionals verzorgen niet alleen jouw kraamzorg maar houden de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Jouw zorg in vertrouwde handen van kraamzorg Drachten

Onze dienstverlening richt zich er volledig op om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg het Groene Kruis uiteraard zorggarantie. Dat betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg Drachten-kraamverzorgende met moeder en kind-kindje in bad

Kraamzorg Drachten: cursussen voor en na je zwangerschap

O Wee!, de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner
Maar ook vóór de geboorte van jullie kindje kunnen we al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden we vele cursussen en voorlichtingen aan in en om Drachten om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. De O Wee! zwangerschapscursus van Kraamzorg het Groene Kruis bijvoorbeeld.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen, ontspanning en wordt geoefend hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus. In de les na de bevalling staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Schrijf je direct in bij Kraamzorg het Groene Kruis!

Je kunt ons altijd even bellen of mailen als je meer wilt weten. Natuurlijk mag je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg.

 

Beste en liefdevolle zorg voor jou en je gezin
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Sanne

  “Na 2 dagen ziekenhuis mochten we naar huis.
  Gelukkig stond daar direct Annouk op...”

  - Trotse ouders van Sanne

 • Shanti

  “Wij hebben dankzij Caty een hele leuke kraamweek gehad. Heel veel geleerd en de...”

  - Trotse ouders van Shanti

 • Vaiyen

  “Op 6 juni is ons knappe prinsesje geboren! Dankzij Gooitske hebben wij een heerlijke,...”

  - Trotse ouders van Vaiyen

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen